Wandelbelevenissen

In de directe omgeving zijn ook veel mogelijkheden om van het wandelen te genieten. Vanuit onze accommodatie kun je prachtig wandelen in de omgeving. Daarnaast kun je vanuit de accommodatie diverse routes lopen van de GR 249! We kunnen je in onderling overleg naar het startpunt brengen, en ophalen op het eindpunt later op de dag. Er zijn mogelijkheden op de routes van Málaga tot aan Marbella.

Extra informatie

Gran Senda de Málaga GR 249
De GR-249 is een van de nieuwste en populairste GR’s van Andalusië en kwam in 2014 gereed. De schitterende, afwisselende en goed bewegwijzerde route begint en eindigt in Málaga. De route van Alhaurín de la Torre naar Alhaurín el Grande komt op 10 min van onze accommodatie voorbij.

Daar ligt ook de start van de wandelroute Sendero Presidiarios waar je heerlijk in alle rust kunt wandelen in het bos in de bergen tussen de naaldbomen. Een geweldig uitzicht op diverse dorpjes in de regio, Málaga stad en de zee.

Bed & Breakfast - Sueno de Vida - Alhaurín de la Torre - Activiteiten - Wandelbelevenissen2

Geocaching
Is een wandelspel waarbij je gebruik maakt van een gps-ontvanger of telefoon met de app c:geo  om een zogenaamde cache (verstopplaats) te vinden. In de cache is altijd een logboek aanwezig waar de vinder zijn naam achter kan laten. In de regio van Alhaurín de la Torre en Alhaurín el Grande zijn diverse caches verborgen. Dus mogelijkheden genoeg voor liefhebbers van geocaching!

Apps voor wandelen in de omgeving op gps
Er zijn verschillende apps beschikbaar om te wandelen met gps. Een mogelijkheid is Wikiloc premium, de outdoor route-app voor Iphone en Android.

Bed & Breakfast - Sueno de Vida - Alhaurín de la Torre - Activiteiten - Wandelbelevenissen1

El Caminito del Rey en El Torcal
Meer informatie over deze 2 prachtige wandel- en natuurparken hebben wij uitgebreid omschreven elders op onze website.

Bed & Breakfast - Sueno de Vida - Alhaurín de la Torre - Activiteiten - Wandelbelevenissen3